Skip to content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs i fremstilling av musserende vin i Åsgårdstrand

mars 15 @ 10:00 - 15:00

Fremstilling av musserende vin ifølge tradisjonell metode.

Ønolog Eirik Lund Andersen Pris: Kr.1800,- inklusive kurskompendium (Ikke medlemmer kr.2300,-)

Lunsj Kr.150,- (Betales direkte til Svend Egil Nilsen kursdagen)
Cesar salat, mineralvann, kaffe

Max. antall 15 Min.10

Hva inneholder kurset

Teoretisk gjennomgang

  • Tilvirkning av basevin.
  • Hvordan lage forkultur.
  • Andre gangs gjæring på flaske, lagring.
  • Degorgering. (Fjerning av bunnfall)
  • Likør /sukker tilsetting.
  • Korking.
  • Lagring.

Praktisk arbeid:

  • Vi har ferdig basevin av Solaris høstet 2024.
  • Målinger og forberedelse av forkultur til 2x gjæring.
  • Degorgering, justering med restsukker og korking av vin som har ligget et år på bunnfallet.
  • Gjennomgang av nødvendig utstyr.

Hvem passer kurset for:

  • De som ønsker kunnskap om hele prosessen.
  • De som allerede har basevin.
  • De som allerede har musserende på flaske og ønsker mer kunnskap om degorgering.
  • De som planlegger å bruke årets avling til å produsere musserende vin.

NB! Påmelding ved betaling 

Betaling Kr.1800,- innen 1.mars til FND konto nr.6005 05 85525 eller Vipps 617962.

Betalingen merkes med kurs 15.mars.
Bekreft betalingen til nestleder@norskedruedyrkere.no

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
mars 15
Tid
10:00 - 15:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Norske druedyrkere

Sted

Åsgårdstrand
Even Ulvingsvei 13 Åsgårdstrand 3179
Telefon
41247247